Het aanbod van Massagepraktijk Lianne

Een massage tijdens je zwangerschap heeft alleen maar voordelen voor jou en je kindje(s) in jouw buik.
Rust en ontspanning dragen bij aan een goed gevoel bij mama en wat mama ervaart, dat ervaart de baby ook. Even je hoofd leegmaken tijdens een ontspannende zwangerschapsmassage door even helemaal niet te praten. Wil je juist wel praten en je gevoelens delen, omdat er nog dingen zijn die je bezighouden of die nog niet genoeg ruimte hebben gehad om er te mogen zijn. Of wil je graag wat tips hoe je het beste om kunt gaan met het huilen van je baby en/of oudere kindje, dan ben je bij mij ook op het juiste adres. Ik coach namelijk ouders met alle vragen over huilen. Het kan gaan om kindjes, die heel veel huilen (huilbaby’s) of kindjes, die huilen en jij als ouders denkt, maar waarom huil je nu. Ik laat ouders beseffen waarom ze huilen en dat huilen er mag zijn en hoe ze dat huilen er kunnen laten zijn. Daardoor ontstaat er heel veel begrip, ruimte en rust en zal de hartsverbinding tussen jouw en je kindje verstevigd worden. Wil je weten wat andere ouders over mij zeggen? Recensies op: www.waarombabyshuilen.nl
(tevens een online cursus om te volgen op de website)

massagetafel
massages

Zwangerschapsmassage Gameren

Zwanger zijn is het mooiste wat er is maar tegelijkertijd fysiek enorm uitdagend. Als moeder van twee prachtige dochters weet Lianne precies wat het is en hoe fijn en welkom een massage dus is. Liggend op de linker- of rechterzij focust deze massage op het soepel maken van het lichaam, met aandacht voor benen, voeten, nek en schouders, armen en handen. Heb je genoeg van die kramp in je kuiten? Doen je heupen zeer? Met een zachte, comfortabele massage van Lianne houd je het vol! En een ontspannen mama betekent een ontspannen baby, dus eigenlijk is een zwangerschapsmassage een dubbele massage van moeder en kind. De massagetafel is verwarmd en je kunt kiezen uit verschillende soorten olie en er is sfeervolle muziek.

NIEUW
Nu ook Post Partum massage (in Jip en Janneke taal een massage na je zwangerschap).
Omdat ik heb gemerkt dat mama’s, die tijdens de zwangerschap zijn geweest vaak ook nog wel behoefte hebben om na de zwangerschap een paar keer te komen.
Van harte welkom om heerlijk even te ontspannen en/of je verhaal te delen over de bevalling en alles daaromheen. Ook deel ik graag mijn kennis met je en geef ik je tips als jij daar behoefte aan hebt. Heb jij behoefte aan een heerlijke stille massage dan kan dat uiteraard ook. Het is jouw massage en ik ben er voor jou, zoals jij dat het fijnste vind. Prijs is hetzelfde als de zwangerschapsmassage € 75,- voor 60 minuten.

 

 

holistic pulsing massage

Levenslijn Coaching Gameren

Levenslijn Coaching, ben jij er klaar voor om samen met mij te gaan kijken wat er op jouw levenslijn gebeurd is vanaf jouw conceptie tot aan waar je nu staat. In een sessie gaan we samen heel snel naar de kern van een uitdaging/gevoel waar jij tegenaan loopt. Dat kunnen verschillende dingen zijn. Dingen die je van jezelf eigenlijk wel gek vind of dat je van jezelf vind dat je in een bepaalde situatie overdreven reageert. Het kan ook een droom zijn die telkens terugkomt. Als we deze droom of deze situatie samen helder maken en ik je help om naar de kern van je uitdaging te kijken, dan ontstaat er begrip, ruimte en verwerking voor jezelf. Met verwerking bedoel ik dat je een oude situatie, die nog niet eerder zo helder en voelbaar was en dus nog geen kans heeft gehad om verwerkt te worden, alsnog verwerkt kan worden. En dat kan goud zijn en je rust en ruimte gaan geven, hoe mooi is dat? Ga jij de uitdaging aan of wil je liever eerst kennis maken door middel van een massage? Het is allemaal mogelijk, jij bepaald jouw koers en ik begeleid jou daarin graag.

Prijzen voor massage Gameren

Type massage Aantal minuten Prijs
Zwangerschapsmassage met olie 60 min €  75,-
Levenslijncoaching 60 min €100,-
Post Partum massage (na de zwangerschap) 60 min €  75,-
(scroll op mobiel naar rechts voor  de prijzen)

Waarom baby’s huilen?

Mijn zoektocht naar wat mij heeft gevormd vanaf mijn conceptie tot waar ik nu ben heeft mij een passie gegeven waar ik niet over uitgepraat raak. De meeste van ons hebben 9 maanden in de buik bij hun moeder mogen doorbrengen, sommige veel korter (wat veel impact kan hebben op de baby en zijn of haar ouders). Dan worden we geboren en bij veel baby’s is dat een indrukwekkende gebeurtenis geweest, die ze willen verwerken door middel van huilen en lichaamstaal. Als ze de mogelijkheid krijgen om deze gebeurtenissen te verwerken, doordat hun gevoelens er volledig mogen zijn, dan geeft ze dat rust en ruimte. Daardoor zullen ze minder gaan huilen, omdat de behoefte om aan te geven dat ze willen huilen vervuld is.

Mijn enthousiasme om mijn kennis te delen is enorm en heeft ervoor gezorgd dat ik al heel veel ouders en hun baby heb mogen helpen bij de hele prille zoektocht op de korte levenslijn, die baby’s nog hebben als ze een paar weken of een paar maanden oud zijn. Dat geeft ouders de kans om hun baby de ruimte te geven om onverwerkte indrukwekkende gebeurtenissen alsnog te verwerken, zodat hun baby weer compleet ontspannen kan worden en de spanning van deze gebeurtenis(sen) niet met zich mee hoeft te blijven dragen.

Heb jij een baby, die naar jou idee heel veel huilt, bijvoorbeeld bij het naar bed gaan of ‘s-nachts heel vaak wakker wordt, veel jengelt of veel om voeding vraagt? En wil jij een baby, die rustig in slaap valt bij het naar bed brengen, ‘s-nachts niet meer of niet zo vaak meer komt, een langere periode slaapt tussen de voedingen door? Weet dat dit mogelijk is. Na een eerste sessie ervaren ouders al hele grote verschillen en begrijpen ze dat hun kindje niet dwingt of hun in het ootje neemt, maar dat er echt onderliggende gebeurtenissen zijn geweest, die hier debet aan zijn. Ouders gaan ook beseffen dat ze het niet fout doen, wat ik vaak hoor, maar dat ze anders kunnen reageren, waardoor huilmomenten meteen anders worden voor hen.

Wil jij meer info of voel jij dat dit voor jou kloppend is bel me dan gerust of stuur een whatsapp bericht op mijn mobiele nummer 06 218 963 01 , mailen mag ook naar lianne@massage-zaltbommel.nl. Of kijk eens een op Waarom Baby’s huilen.

Op de website kun je je ook aanmelden voor mijn online programma, waarin ik je meeneem in een stuk bewustzijn over huilen en hoe jij je kindje daarin op de meest liefdevolle manier kunt begeleiden of met andere woorden hoe jij je kindje echt de ruimte kunt geven om te huilen. Dit zal zorgen voor een nog betere hechting tussen jou en je baby en dit zorgt ervoor dat je kindje zich nog veiliger en geliefd zal voelen. Want als al hun gevoelens er mogen zijn, dan pas kunnen ze zich een compleet mensje voelen.

“Want van huilen naar hechten is makkelijker dan je denkt”